Da er siden oppe – med en “velkomstgave”

Hei hei, alle sammen. Eller som jeg skrev tidligere – du, min eneste leser.

Jeg har endelig fått skrive-siden min opp å gå. Må jo det, om jeg en gang i framtiden skal kunne kalle meg forfatter. Mens jeg leker med tanken, og setter sammen ord til setninger, venter jeg på det store gjennombruddet.

Jeg tenkte denne bloggen skal være et sted jeg oppdaterer deg på hva som skjer, på veien mot den store drømmen. Og innimellom kommer det kanskje noen skrivetips og oppgaver og generelt ting som har med skriving å gjøre.

Mens du venter, kan du kanskje kose deg med noen tekstutdrag jeg har lagt ut? Som en slags velkomstgave, (i tilfelle noe er like lat som meg i jula) skal jeg linke til tekstene, sånn at du slipper å lete rundt på hele siden.

 

Her finner du utdrag fra bøkene: http://www.heidimandal.com/bokene-mine/

 

og om du vil lese tekstene jeg har fått gitt ut, kan du gå inn her: http://www.heidimandal.com/antologier-og-andre-utgitte-tekster/

Sidene vil selvsagt bli oppdatert etter hvert, om det skjer noe nytt 😉

 

Leave a Reply