Så langt fra et nyttårsforsett.

Da er jula ferdigspist, nyttårsaften skutt opp og latmannslivet over. På tide å starte det nye året, vel? Til tross for at jeg er sterk motstander av nyttårsforsetter, har jeg planer om å starte det nye året med noen få endringer.

 

Det å legge seg før klokka ti (les: elleve) klarte jeg i går. Og vekkeklokka ble satt på 0530, for å få et par timer skriving unnagjort før barna sto opp. Dette er visstnok den mest kreative tiden, i følge de som har peiling. Min kreativitet besto av å slå av alarmen, legge mobilen under puta og sove videre.

Den andre endringen jeg har tenkt å gjennomføre, er kanskje lik den mange andre har tenkt – trening. Jeg skal komme i form. Latmannslivet er over, rullekaka trenger ikke bli søtere, pølsa trener ikke stappes mer.. du skjønner tegninga. Og hadde jeg vært religiøs, ville jeg trodd han der oppe var på treningens side – det er OPPHOLDSVÆR! Så da har jeg ikke noe valg, dessverre.

notater i Evernote
Og som et lite tips til deg, om du også skriver – last inn Evernote på mobilen. Der skriver jeg inn alle små ideer jeg får, om jeg ikke har notatboka mi med meg. 

 

 

Men jeg skal utnytte denne treningen også, da. Til skriving, selvsagt. I julegave fra mine barn (en gave jeg sa jeg ønsket meg, gikk på butikk for å kjøpe selv og betalte selv) fikk jeg hodetelefoner. Og i julegave fra kattene (en gave jeg sa jeg ønsket meg, gikk på butikk for å kjøpe selv og betalte selv) fikk jeg ny telefon. Så jeg skal laste inn musikk, eventuelt en Podcast, ta med meg skrotten inn i skogen og løpe meg til inspirasjon. Kanskje jeg finner en roman der inne?

 

 

 

Ønsker deg en fin dag. Takk for at du stakk innom og så håper jeg du dukker opp seinere også 😀

 

Leave a Reply