mor og datter i eventyrland

Når man bor på vestlandet, er det en ting man lærer å sette pris på - de små glimtene med sol og oppholdsvær. Nå har vi hatt nydelig vær en ukes tid. Amazing! Så i går tok jeg med meg datteren ut på tur. Inn i skogen. Før sola rakk å stå opp og fylle løypa med soltørste sambygdinger.

 

Vi to har et spennende prosjekt på gang. Det er kanskje ikke helt uventet eller overraskende at min datter er opptatt av bøker og skriving? At hennes drøm er å leve av å skrive? 

(Hun har skrevet en bok som er lest av flere tusen individuelle lesere. Hun er ikke så glad i å la meg lese det hun skriver, så jeg har faktisk ikke lest den. Jeg vet ikke hva den heter engang, dessverre. Alt jeg vet er at den ligger ute på Wattpad)

 

Men tilbake til prosjektet vårt. Vi skal skrive en bok sammen. (og hvor er alle smilefigurene når jeg trenger dem?) Da vi satt på toget, på vei til julefeiring hos min bror og hans familie, begynte vi på historien vår. Vi fant navn på karakterene og la en kortfattet plan. På turen i skogen, kom vi opp med hele plottet. 

 

Jeg kan ikke røpe så mye mer, dessverre. Boka, om vi rekker å få den ferdig, skal være med i en konkurranse. Derfor holder jeg kortene litt tett inntil brystet for øyeblikket. Men det jeg kan si; 

handlingen skal foregå HER :)

Leave a Reply