NY bok – lite pedagogisk riktig barnebok

* Advarsel – banning og lite pedagogisk riktig*

Da var boka om Anna Panna sendt inn til en konkurranse, så nå er det bare å vente. I mellomtiden har jeg selvsagt startet på en ny bok. Arbeidstittelen er ikke særlig pedagogisk riktig, men det er en arbeidstittel… Jævla bestemor (leseutdrag)

Jævla bestemor er en bok som om en sinna jente og en jævla bestemor, som kanskje er like sinna. Og litt slem. Og en smule morsom også. Og når sukkerspinnene truer med å ødelegge livet til Kikki, er det lov å reagere, vel?

Det skal bli en bok fylt med humor og morsomme hendelser, samtidig som jeg håper å få fram en dypere undertone.

Jeg har ikke kommet så mye lengre enn å planlegge selve plottet, men det jeg allerede vet, er at jeg kommer til å ha det utrolig gøy mens jeg skriver.

Om du vil lese et par små utdrag, kan du lese her

Leave a Reply