Nytt design

Ja, hva skal jeg si? Jeg har byttet design på bloggen. Og det er en stor nyhet, har jeg skjønt. Ikke for min del, altså, men for alle de store bloggerne. Så da må jeg nesten annonsere jeg også, vel? Og nei, dette er ingen annonse. Jeg har ingenting å annonsere, ei heller å selge – ennå. Men, bare vent. I løpet av september, om alt går etter planen, så kommer den første boka ut. En barne-/ungdomsbok om ensomhet, vennskap, svik og store drømmer. Og litt humor og litt galskap.

Men nå skulle ikke dette være reklame, da. Eller annonse. Dette er kun en opplysning om at jeg har endret designet på bloggen/hjemmesida, og det med et lite håp om at jeg skal klare å følge opp litt mer. Kanskje skrive mer enn et par innlegg i halvåret?

God sommer, alle sammen. Snakkes om ikke så alt for lenge. 

Ps, jeg har verken tegnet, laget, født eller på andre måter fremstilt den søte bjørnen. Det er kun et kjøpebilde bra Adobe, men jeg sverger, jeg har lov å bruke det. Han er søt, sant?

Leave a Reply