365 skriveoppgaver – info og regler

Fra 01.01.20 og hver dag gjennom hele året, kommer jeg til å legge ut en ny skriveoppgave. De av dere som vil, får være med og skrive sammen med meg. Ikke fysisk sammen, altså, men samtidig og samme oppgave. Det er noen spennende og kreativt å vite at en annen person også skriver på det samme som deg, et helt annet sted. Dersom du vil legge ut det du skriver, kan du gjøre det på Forfattersnack på Facebook

Det er noen veldig enkle regler:

  1. Pass på at du har minst 10 minutter uforstyrret skrivetid. Ta gjerne på støydempende hodetelefoner om du vil. Eller sett deg på et rom for deg selv. Det spiller ingen rolle, så lenge du vet at du kan skrive i 10 minutter
  2. Ikke sensurer deg selv. Det du skriver, er det du skriver. Om du ikke kommer på noe å skrive om selve oppgaven, så skriv hvor frustrerende det er å ikke komme på noe. Eller skriv om at du egentlig skulle skrevet om noe annet. Poenget er å skrive ned det som dukker opp.  Bare la fingrene flyte fritt over tastaturet.
  3. Del om du vil. Det er fullt mulig å dele teksten du har skrevet, i kommentarfeltet her på bloggen eller inne på Facebook
  4. Oppgavene er laget for at du skal la deg inspirere, enten av teksten, bildet eller andre tanker som dukker opp. Du har lov å skrive akkurat det du vil, så lenge du følger Kardemommeloven.
Nå gleder jeg meg til å se hva du får til. Og så håper jeg at du gleder deg til å skrive,. Og selvsagt, om du vil, til å bli inspirert av medforfattere og være med på å skape et kreativt forum. Det nye forumet, Forfattersnack, finner du her.  Mens vi venter på at 2020 skal starte og første oppgave blir lagt ut, kan du prøve deg på denne

?Heidi ?

Leave a Reply