Facebookside, forfatterforum, hjemmeside og blogg – Heidis verden

Jeg er litt over alt akkurat nå, og det kan virke både masete, overveldende og litt for mye ego for de fleste. Jeg beklager det, altså. Men det har en grunn.

Hjemmesiden og bloggen er for å legge ut informasjon om bøkene mine. (Ja, for jeg håper jo selvsagt at det skal bli flere etter hvert ??) Og skriveoppgavene, selvsagt. De må legges ut på bloggen.

Så var det Facebook, da. Hvor mange sider trenger jeg der, liksom. Hvor stort skal egoet mitt være? Det er ikke derfor, jeg lover. Det er rett og slett for at mine “vanlige” venner, de som ikke er opptatt av skriveoppgaver og skrivetips og plott og verdensbygging og karakterutvikling osv osv, skal slippe å få varsler om sånne ting. Alt dette tenkte jeg å legge ut på Forfattersnack, sånn at dere som ønsker å få tips, kan finne dem der. Da kan de andre vennene mine, de som følger forfattersiden for å få vite hvordan det går med utgivelser og sånn, slippe alt maset.

Jeg håper og tror at dere ser det når ting kommer i gang, at jeg ikke skal være så alt for masete. Jeg lover å prøve og ikke ta større plass enn det jeg allerede gjør ?

Fram til den tid, håper jeg dere holder ut med meg.

Vi snakkes og skrives.

?Heidi ?

Leave a Reply