Spesielle dager å feire i januar

Ikke lei av feiring ennå? Lyst på mer? Hver måned har mange forskjellige dager å feire. Her får du en liste over noen spesielle dager å feire i januar.

Mangler du noe å skrive om? Har hovedpersonen din for lite å gjøre? Hva med å være med på en fruktkake-kaste-konkurranse? Eller kanskje noen i boka di vil være med å feire “merkelige personers dag” eller Kyss en rødhåret-dagen, puslespilldagen, sett pris på ølboksdagen? I januar er det mange å velge mellom. Bla deg nedover lista og la deg inspirere.

For enkelhets skyld velger jeg å skrive noen av navnene på engelsk. Det blir lettere for meg å skrive og lettere for deg å google. Det er ikke alt som er enkelt å oversette, har jeg oppdaget. ?

Spesielle dager å feire i januar:

1. januar

2. januar

3. januar

  • Festival of Sleep Day
  • Chocolate-covered Cherry Day
  • Sugerørdagen

4. januar

  • Trivia Day
  • Kaste fruktkake-dagen
  • Hypnosedagen, dagen for å prøve hypnose – enten selv, eller kanskje på en venn?
  • Pop Music Chart Day
  • Spaghettidagen
  • World Braille Day, feiring av han som oppfant blindeskriften

5. januar

6. januar

7. januar

8. januar

9. januar

10. januar

11. januar

12. januar

13. januar

14. januar

15. januar

Museum selfie, spesielle dager å feire i januar

Da har vi kommet halvveis i måneden, og det er fortsatt mange spesielle dager å feire i januar. Her kommer resten av lista:

16. januar

17. januar

18. januar

19. januar

20. januar

21. januar

22. januar

23. januar

24. januar

25. januar

26. januar

27. januar

28. januar

29. januar

30. januar

31. januar

Dette er altså en liste over spesielle dager å feire i januar. Ikke fullstendig, selvsagt. Det finnes helt sikkert mange, mange flere som jeg ikke har med her. Legg gjerne igjen en kommentar om du vet om noen andre.

Om en måned kommer dager å feire i februar.

Dersom du fortsatt har for lite å skrive om, kan du sjekke ut denne siden. Her finner du skriveoppgaver, og i løpet av 2020 vil det komme 366 forskjellige oppgaver du kan prøve deg på.

Eller kanskje du vil ha 52 plott-ideer ut fra morsomme skrivefeil? 

Lykke til med skrivinga. Håper dette kan være med på å hjelpe deg videre. Om du vil, kan du selvsagt legge igjen en liten tekstsnutt under innlegget inne på Forfattersnack, så får du kommentarer og tilbakemeldinger på teksten din 🙂

?Heidi ?

Leave a Reply