Nå kommer boka snart!

Nå kommer boka snart og jeg gleder meg så vanvittig mye.

Tror jeg må si det en gang til: Boka kommer snart. Boka mi er snart ute.

For dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg for omtrent ett år siden vant skriveakademiets manuskonkurranse. Tenk at det har gått ett år, da. Allerede.

Det har vært et år med tett samarbeid med Skriveakademiet, med Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik, og NÅ NÆRMER DET SEG utgivelse. Jeg er så gira at jeg knapt klarer å stå på beina. Jeg er så spent.

Lyst til å få en sniktitt på tittelen? ?Kanskje du vil se hele framsida? Den er tegnet av min datter, Ine Marie.

Hun leste manuset, satte seg ned og tegnet. Og vips så var personligheten til de to hovedpersonene personifisert gjennom hennes tegnede tolkning. ??Det måtte bli den tegningen. Ingen andre kunne laget den så perfekt som henne, mener jeg. Og selvsagt er den uttalelsen helt objektiv.

  1. Anna ser akkurat så trist og sjenert og awkward ut som hun gjør i mitt hodeAnna fra Rottereiret . . .
  2. Tilly ser akkurat like aktiv ut som jeg hadde tenkt. Hun har til og med fargerike plaster på seg. .Tilly fra rottereiret . .
  3. Jeg er bare rett og slett så stolt og så glad og så spent. Noe som har vært en drøm i alle år, er nå sååååå nært å bli virkelig. . . .
  4. og HER ER FRAMSIDA:

Anna fra Rottereiret

Om alt går etter planen, får jeg tilbake manus i morgen. Da blir det kanskje siste redigering og omskriving? Mulig jeg har for store forhåpninger og at det blir det et par runder til etterpå, men bare å ha framsiden klar, gjør alt så virkelig. Mer om siste del av prosessen kommer i seinere innlegg. Nå skal jeg koooose meg med å se på bildet, jeg. Tenk – snart er dette bildet på framsiden av ei bok jeg har skrevet. Uvirkelig, hele greia.

Tittel: Anna fra Rottereiret

Forfatter: Heidi Mandal

Illustratør: Ine Marie Werkland Mandal – link til hennes side kommer seinere

Forlag: Skrivakademiet

Skriveakademiet

Mens vi venter, har du også lyst til å skrive? For boka kommer snart, men det er fortsatt tid til å skrive. ?

Du kan du sjekke ut denne siden. Her finner du skriveoppgaver, og i løpet av 2020 vil det komme 366 forskjellige oppgaver du kan prøve deg på.

Eller kanskje du vil ha 52 plott-ideer ut fra morsomme skrivefeil?  Eller 52 ideer til romantiske plott?

Lykke til med skrivinga. Håper dette kan være med på å hjelpe deg videre. Om du vil, kan du selvsagt legge igjen en liten tekstsnutt under innlegget inne på Forfattersnack, så får du kommentarer og tilbakemeldinger på teksten din ?

?Heidi ?

One Response to “Nå kommer boka snart!”

Author's gravatar

Ønsker deg all lykke og hell du kan få.Gratulerer sååååååå masse kjære Heidi

Leave a Reply