Dag 10

?

Sett klokka på 10 minutter, trykk start og skriv til alarmen går.  ?

Ønsker du at andre skal lese det du skriver, og kanskje få tilbakemelding på teksten din?  Da kan du legge den igjen som kommentar her på bloggen eller poste den som en kommentar under innlegget på facebook.

La deg inspirere av teksten. Eller bildet. Det er opp til deg. ?Ingen regler og ingen premier.  Du skriver så langt, kort, vidt og bredt som du ønsker.  Kreativitet og ord på arket er premie nok i seg selv, er det ikke?

Gelder meg til å lese det du skriver 😀

?Heidi ?

One Response to “Dag 10”

Author's gravatar

Jeg har aldri helt forstått at enkelte mennesker bare kan bestemme seg for at synske ikke finnes. Jeg bor sammen med en slik mann, og det er fascinerende hvordan han bare ikke tror. Han er i tillegg ateist, så han tror virkelig ikke på noe som ikke er håndgripelig. Jeg tror ikke jeg hadde klart å leve livet om jeg ikke hadde hatt Gud. Det finnes utrøstelig øyeblikk i livet hvor bakken bare åpne seg under deg. Av og til går øyeblikket over i lengre perioder. Da behøver jeg noe å gripe etter. En tanke på at det finnes noe større enn dette. Troen på at noen elsker meg uansett hvor mye jeg fucker opp livet. Trøsten er at det er en grunn til at alt skjer. At Gud har et kart over livet mitt, og at kompasset han har gitt meg alltid peker meg i retning med tro, håp og kjærlighet som mitt nord. Jeg sier ikke at livet mitt ble bestemt det sekundet jeg ble unnfanget. Jeg tror på skjebnen, på å ta egne valg. Jeg tror at det er onder som kan lokke et menneske men en fortryllende kraft det er vanskelig å si nei til. Jeg tror kartet mitt har en start og et mål. Men veien til målet har mange avstikkere, alternative ruter og blindveier. Det eneste som er helt garantert at vi alltid kommer i mål. Det er alltid en ende.

Leave a Reply