Spesielle dager å feire i februar

Mangler du noe å skrive om? Har hovedpersonen din for lite å gjøre? Her får du en liste over noen spesielle dager å feire i februar.

Hva med å spise is til frokost? Jobbe naken mens du vinker med alle fingrene til naboen? I februar er det mange morsomme dager å velge mellom. Bla deg nedover lista og la deg inspirere.

For enkelhets skyld velger jeg å skrive noen av navnene på engelsk. Det blir lettere for meg å skrive og lettere for deg å google. Det er ikke alt som er enkelt å oversette, har jeg oppdaget. ?

Spesielle dager å feire i februar:

1. februar

2. februar

3. februar

4. februar

5. februar

6. februar

7. februar

8. februar

9. februar

10. februar

11. februar

12. februar

13. februar

14. februar

Museum selfie, spesielle dager å feire i januar

Da har vi kommet halvveis i måneden, og det er fortsatt mange spesielle dager å feire i februar. Her kommer resten av lista:

15. februar

16. februar

17. februar

18. februar

19. februar

20. februar

21. februar

22. februar

23. februar

24. februar

25. februar

26. februar

27. februar

28. februar

29. februar

Dette er altså en liste over spesielle dager å feire i februar. Ikke fullstendig, selvsagt. Det finnes helt sikkert mange, mange flere som jeg ikke har med her. Legg gjerne igjen en kommentar om du vet om noen andre.

Her er dagene i januar.

Om en måned kommer dager å feire i mars.

Har du ennå ikke fått nok? Trenger du flere spesielle dager å feire i februar? Hva med:

Dersom du ennå har for lite å skrive om, kan du sjekke ut denne siden. Her finner du skriveoppgaver, og i løpet av 2020 vil det komme 366 forskjellige oppgaver du kan prøve deg på.

Eller kanskje du vil ha 52 plott-ideer ut fra morsomme skrivefeil? 

Lykke til med skrivinga. Håper dette kan være med på å hjelpe deg videre. Om du vil, kan du selvsagt legge igjen en liten tekstsnutt under innlegget inne på Forfattersnack, så får du kommentarer og tilbakemeldinger på teksten din 🙂

?Heidi ?

Leave a Reply