Automatisk planlagt publisering

Hei og god søndag, alle sammen.

Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og si hei. Og så be om en aldri så liten unnskyldning – eller hva jeg skal kalle det. Forklaring, kanskje?

Jeg hadde planer om at skriveoppgavene – de som kommer en gang om dagen – skulle publiseres i en egen gruppe, forfattersnack, så fort januar var over. Men så viser det seg at den automatiske publiseringen jeg har satt, ikke har lyst til å gjøre akkurat det.

Saken er at jeg skrev alle innleggene i jula, og la inn dato og tidspunkt for når jeg ønsker at de skal publiseres. Så langt er alt ok. Og de innleggene som skulle komme ut i januar, tenkte jeg at kunne være greit at kom på forfattersiden min.

Så var planen at når januar var over, skulle alle innleggene komme på gruppa Forfattersnack. Men det vil altså ikke  bloggprogrammet godta. Programmet fortsetter å publisere på forfattersida mi. Ettersom jeg lagde alle oppgavene i jula og alt ligger klart i systemet, vet jeg ikke hvordan jeg får endret dette. Men jeg jobber med saken og håper å finne ut av det før 2020 er over. Fram til den tid må jeg bare beklage – det vil komme en ny oppgave hver dag kl 1400.

Og for dere som lurer på hvordan jeg orker å legge ut hver dag – jeg gjør ikke det. ?Alle oppgavene ble laget i jula, så jeg trenger ikke tenke på noe før januar 2021. ?

Leave a Reply