Bøkene mine

Noen ganger blir det en bok ut av det, andre ganger ikke.

Her er siden for de tankene som faktisk endte mellom to permer.

Her kommer: Smakebiter av skribleriene, fristende salgsplakater – ja, for jeg vil jo selge det jeg har jobbet så lenge med. Og kanskje noe annet også?

Det er jo en kjent sak at jeg ikke har gitt ut noe ennå. Men det betyr ikke at jeg ikke skriver, altså. Jeg har en bok der førsteutkastet er helt ferdig. Nå gjenstår bare den tidkrevende redigeringsjobben. Men den første boka kommer.

 

Arbeidstittel: Jævla bestemor

Jævla bestemor handler om Kikki og hennes lite hyggelige bestemor. Og selvsagt skukkerspinnene som prøver å ødelegge livet til Kikki. Sånt kan man ikke finne seg i, vel?

Dette er den andre barne-/ungsomsboken jeg prøver meg på. Jeg synes det er skikkelig gøy å skrive. Storkoser meg med å tøye grenser, gå litt lengre enn jeg selv torde som barn, og være litt slem. Jeg håper å få fram litt alvorlige undertoner i slemheten, da, til tross for den lite pedagogiske arbeidstittelen.

Om du vil lese utdrag, kan du lese her:

Udrag 1: Kikki

Utdrag 2: Bestemor

Arbeidstittel: Anna-Panna og homoen.       #ELDK

Anna-Panna og homoen er en bok om vennskap, kjærlighet, hat og intriger. Og selvsagt om sosiale media, store idoler og voksne som er "føkka i hodet"

Dette er den første barne-/ungdomsboken jeg prøver meg på. Skikkelig morsomt, synes jeg. Det å skrive, altså. Andre skal få lov å vurdere morsomheten i innholdet. Det jeg synes er gøy, er at jeg endelig får lov å være så barnslig som jeg faktisk er.

Både bokomslag og tittel skal selvsagt endres før boka blir gitt ut. 

Her kan du lese et par utdrag, om du vil.

Utdrag 1: Anna-Panna starten

Utdrag 2: Homo, liksom

 

 

Arbeidstittel: Irmelin Hansen - Jakten på lykke

Irmelin er selvdiagnostisert med hverdagsdepresjon. Hun prøver å finne lykken, men både jobben og hverdagen setter en stopper for henne. Stakkar jenta havner i situasjoner som virker verre for henne, enn for andre.  Når sjefen gir henne et ultimatum, må hun ta seg selv i nakken. Vil hun finne den sagnomsuste lykken?

Her kan du lese et lite Utdrag fra Irmelins liv

 

 

Arbeidstittel: Da, nå, snart...  - og evigheten.

(Og framsida av boka skal selvsagt ikke se sånn ut. Den er bare laget for å ha et bilde å sette inn)

Her kommer teksten på baksiden av boka, når den er ferdig, selvsagt. Et fristende ekstrakt.

Og mens jeg jobber med den, kan du stille nysgjerrigheten ved å lese et par utdrag ;)

Utdrag 1 - Starten

Utdrag 2 - Mordet